19 квітня у Чернівцях, місті вкритому багатовіковою історією та культурою, відбулася важлива конференція зі студентського дослідження в Педагогічному фаховому коледжі Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича.

Групи студентів з різних коледжів поділилися своїми дослідженнями та ідеями. Вони презентували свої здобутки та обмінювалися досвідом у своїх галузях.

Наш коледж представили студенти груп ПО41 та ПО43: Кобильняк Аліна з темою «Ознайомлення молодших школярів із фразеологічним багатством рідної мови». Керівник: Пасічник І.О.

Блаженко Тетяна з темою «Використання інтерактивних технологій на уроках української мови та читання при опрацюванні казки з учнями початкових класів”. Керівник: Біла І. П.

Тучапська Вікторія з темою “Методика навчання розв’язування складених задач на рух у початкових класах”. Керівник: Дячишин Л.М.

Конференція стала не лише майданчиком для обміну знаннями, але й місцем, де студентки змогли зблизитися, навчитися та засвоїти нові ідеї для майбутніх досліджень. Після закінчення конференції вони залишили Чернівці з новими знаннями, враженнями та відчуттям спільності в академічній громаді.

Щиро дякуємо Чернівецькому педагогічному коледжу за можливість здобути нові знання та досвід, а також за незабутні враження і море позитивних емоцій!

Вдячні директору коледжу Роману Пахолку за організацію поїздки!