Понад 70 учасників 23-го творчого конкурсу «Юні таланти» змагалися за
звання найкращого у Чортківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі ім. О.Барвінського.

Нещодавно в актовій залі Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Олександра Барвінського відбувся 23-й обласний творчий конкурс «Юні таланти». Цьогоріч захід зібрав понад 70 учасників з різних куточків Тернопільської та Чернівецької областей.
Талановита і творча молодь, яка цьогоріч взяла участь у конкурсі – це учні мистецьких та загальноосвітніх шкіл, які розвивають свої здібності у напрямку інструментального та вокального виконавства.

На початку конкурсних прослуховувань до усіх присутніх звернувся в. о. директора коледжу, кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України Роман Пахолок, який розповів про діяльність відділення «Музичне мистецтво» та коледжу загалом, а також побажав конкурсантам успіху і високих здобутків. Високопрофесійне і компетентне журі до складу якого ввійшли провідні фахівці відділення «Музичне мистецтво», лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів у запеклих дебатах визначили переможців. Завідувач відділення «Музичне мистецтво», заступник голови журі Ольга Попадюк вручила дипломи та грамоти, здобуті учасниками, а також подяки від дирекції коледжу для викладачів та концертмейстерів.

Цьогоріч вперше в рамках проведення конкурсу відбувся майстер-клас на тему «Розвиток виконавської майстерності музиканта-педагога», який підготували і провели викладачі відділення «Музичне мистецтво» Кікис М. І., Фучило О. О., Довгань В. А., Слободян О. В., Журовський А. В.. Високопрофесійні у своїй сфері педагоги намагалися поділитися власним досвідом інструментальної та вокальної підготовки студентів коледжу, методичними знаннями та вміннями спрямованими на формування творчої особистості музиканта-педагога. Всі учасники які взяли участь у майстер-класах отримали сертифікати.

Дирекція Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу ім. О. Барвінського за результатами проведення конкурсу висловлює щиру подяку усім викладачам та концертмейстерам Чортківської мистецької школи ім. В. Мармуса, Заводської, Товстенської, Заставнівської, Гусятинської, Скалатської, Скала-Подільської, Більче-Золотецької, Копичинецької, Хоростківської шкіл мистецтв, Монастириської дитячої музичної школи, Чортківської дяківсько-катехитичної академії ім. свщмч. Г. Хомишина за високий рівень підготовки учасників конкурсу, та за те, що в нелегкий для країни час, не залишили своїх учнів, а продовжили здобувати і примножувати культурні і мистецькі надбання нашої держави, виховуючи і формуючи нове покоління митців та освітян.