На показових заняттях з методики музичного виховання (викладач Паскевич Н.Д.) та української музичної літератури (викладач Корчак В.А.) було продемонстровано різні форми роботи у формуванні теоретичних і практичних знань, умінь та навичок здобувачів освіти ІІІ-ІV курсів.

У перший тиждень жовтня свою педагогічну майстерність демонстрували викладачі музично-теоретичних дисциплін та методики музичного виховання (голова ЦК Гулей Є.А.).

Викладач методики музичного виховання Паскевич Н.Д. організувала зустріч здобувачів освіти ІІІ-ІV курсів із вчителем мистецтва вищої категорії опорного закладу «Заводська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», випускницею коледжу 2005 р. Марією Вудкою, яка поділилася своїм педагогічним досвідом із застосуванням тенденцій STEAM підходу у векторі сучасної мистецької освіти.

05 жовтня проведено показовий святковий ранок до Дня українського козацтва у ЗДО №1 міста Чорткова (ММ3 зі студентами групи ММ3 (керівник педагогічної практики викладач Задорожна Р.Р.). Здобувачі освіти показали свої професійні знання, уміння та навички, а головне – любов до дітей та обраної професії.

Цікавою та змістовною була мистецька година «Через терни до безсмертя», присвячена творчості французького композитора Жоржа Бізе з нагоди 185-річчя від дня його народження, підготовлена для здобувачів освіти ІІІ-ІV курсів викладачем Задорожною Р.Р..

Справжнім творчим підсумком тижня став приурочений Міжнародному дню музики мистецький вечір «Музичне сузір’я-23». який зібрав у актовій залі всіх не байдужих до чарівних звуків Орфея. У концертній програмі свої творчі здобутки презентували студенти та викладачі відділення «Музичне мистецтво». Авторка сценарію за ведуча вечора – викладач Гулей Є. А. Мультимедійне оформлення програми заходу забезпечила викладачка Задорожна Р. Р.

Роботу тижня педагогічної майстерності викладачів музично-теоретичних предметів та методики музичного виховання було завершено спільним засіданням, на якому обговорено відкриті заняття, позааудиторні заходи та їх роль у професійному становленні здобувачів освіти, роботу кожного викладача циклової комісії в умовах сьогодення.