21.02.2019 року

Особливою честю для Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського було сьогодні вітати у стінах закладу голову Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барну із делегацією у складі – начальника Управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольги Хоми, голови Чортківської районної державної адміністрації Оксани Чайчук, голови Чортківської районної ради Віктора Шепети, депутата Верховної Ради України Олега Барни, депутата обласної ради, нашого доброго сусіда, директора Чортківського державного медичного коледжу, Любомира Білика, міського голови Чорткова Володимира Шматька.

Гості віддали шану та поклали квіти до меморіалу «Ангел з хрестом» та пам’ятника педагога Галичини, ім’я якого носить наш заклад, Олександра  Барвінського.

В рамках візиту голова ОДА провів огляд матеріально-технічної бази закладу та відвідав заняття з сучасної української мови у групі ПО 32 відділення Початкова освіта, викладача Ольги Безпалько із використанням сучасних інтерактивних технологій навчання (інтерактивної панелі INBOARD, нетбуків-трансформерів та окулярів віртуальної реальності), музейну експозицію, провів дегустацію котлет у їдальні, відчувши ностальгію за роками студентства.

Урочиста зустріч у актовій залі із працівниками та студентами коледжу завершилася у спільному виконанні пісні на слова Т. Шевченка «У своїй хаті своя правда і сила, і воля…».  Від директора Романа Пахолка пролунала традиційна подячна пісня для гостей та усіх присутніх – «Многая літа».