23 березня в актовій залі коледжу відбулася справжня феєрія таланту і мистецтва – 22-й обласний профорієнтаційний конкурс «Юні таланти», який зібрав обдаровану молодь з різних куточків Тернопільщини.
Понад 30 учасників з мистецьких шкіл Чорткова, Монастириська, Копичинець, Скалата, Зборова, Скали-Подільської, Більче-Золотого, Джурина, Пробіжної, Товстого, Заліщик, а також Джуринського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Чортківської ЗОШ №6, Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Трибухівського сільського будинку культури, Росохацького центру культурних послуг продемонстрували високий рівень підготовки та виконавства на сцені програми конкурсних вимог.
Різноманітність репертуару, сценічна витримка та відображення художнього образу музичних творів продемонструвало системну, віддану працю педагогів і керівників. За високий рівень підготовки учасників конкурсу усі викладачі та навчальні заклади були нагороджені пам’ятними подяками від дирекції коледжу.
Після прослуховування концертної програми учасникам було запропоновано перегляд короткого відеофільму про музичне відділення,  а також концертну програму студентів та викладачів відділення під назвою "Хай буде весна!"
Завершився конкурс врученням дипломів та грамот переможцям та їх наставникам. Приємно і відрадно, що творча українська молодь, попри всі негативні реалії сьогодення, показує високі результати,  працює над собою, розвиває і примножує українську музичну культуру, і таким чином, творить свій вклад у перемогу і добробут України!
Маємо надію, що юні і талановиті конкурсанти в найближчий вересень поповнять дружню мистецьку сім’ю музичного відділення коледжу, об’єднуючись для творення добра і краси!
Дякуємо Богу і ЗСУ за можливість працювати для розвитку української освіти і культури!