У лютому 2023 року освітній портал “Алаба“ підвів підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості “Листи майбутній Україні”, в якому брали участь учні загальноосвітніх шкіл та студенти ПТО/ВНЗ. Головні номінації конкурсу: Художній твір. Листівка. Мета конкурсу – сприяти творчому розвитку навіть у такі буремні часи, а також заохочувати юних митців поділитися своїми творчими досягненнями, своїм баченням майбутнього нашої неньки-України.
Творчий потенціал у сучасному соціально-культурному просторі – це необхідна складова успішного розвитку, це необхідність, яку диктують потреби сучасного суспільства. Проявити свої креативні та інтелектуальні здібності допомагає не тільки навчання, а і участь у різноманітних конкурсах. Все, що ви, здобувачі освіти, робите зараз, це ваше майбутнє, це частинка душі нашого закладу. Наші студенти намагаються не пропускати ні однієї можливості брати участь у різних конкурсах, бо участь в них – це здатність до інновацій, постійного вдосконалення, тенденція до самовираження. Політ творчої фантазії не має меж!
У Всеукраїнському конкурсі юнацької творчості  “Лист майбутній Україні”  брали участь наші здобувачі освіти: Тронка Юлія (ПО23, 1 місце в номінації “Художній твір”), Гнатюк Христина (ПО11, 1 місце в номінації “Листи майбутній Україні, есе”) та Білецький Павло (ПО11, номінація “Листівка”). Радіємо за наших учасників і щиро дякуємо переможцям, а також бажаємо нових творчих досягнень. І нехай їхній приклад надихає студентів до самовираження, а предметом їхньої гордості стане креативний розвиток особистості. Вперед до успіхів, вельмишановні студенти!